JOUW HARDWARE PARTNER

WAAROM KIES JE VOOR CADCO?

Kort samengevat; betere prestaties, hoge kwaliteit onderdelen, optimalisatie en uitstekende service. Over elk onderdeel in onze werkstations is nagedacht. Alle onderdelen voldoen aan onze strenge eisen, komen uit het hoge segment en zijn uitvoerig door ons getest. Ons doel is om kwaliteit te leveren en dat betaalt zich uit in zeer tevreden klanten.

KENNIS VAN ZAKEN

We beschikken over de juiste kennis. Experts zitten voor je klaar om vragen via de telefoon of chat te beantwoorden. Zo kunnen we je snel en goed ondersteunen bij je aankoop.

HOGE KWALITEIT

De onderdelen in onze werkstations zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en zijn uitvoerig getest. Dit begint al bij de behuizing en gaat door tot de koeling en het moederbord.

UITSTEKENDE SERVICE

Onze service stopt niet na de aankoop. Voor vragen en probleemoplossingen staan we voor je klaar. Indien gewenst ook op locatie.

DE JUISTE HARDWARE

Door goed onderzoek en uitgebreid testen weten we welke hardware het beste presteert met de door jou gebruikte software.

OPTIMALISATIE

De onderdelen in onze werkstations zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en zijn uitvoerig getest. Dit begint al bij de behuizing en gaat door tot de koeling en het moederbord.

KORTE LEVERTIJD

We leveren je werkstation snel! Door een goede planning en snel schakelen hebben we een gemiddelde levertijd van 3-5 werkdagen.

PRAAT MET EEN EXPERT

Wij bouwen dagelijks op maat gemaakte werkstations voor onze klanten. Onze product experts zitten klaar om je eerlijk en goed advies te geven welk werkstation het beste bij jou past. Iedere expert heeft zelf ook ervaring met het bouwen van werkstations. Zo weet je zeker dat je geholpen wordt door iemand die er verstand van heeft. Onze ervaring leert dat “het beste” advies gegeven wordt middels persoonlijk contact.

Bel ons voor advies op maat

Heb je liever persoonlijk contact om je wensen door te spreken? Bel dan met één van onze specialisten. Uit ervaring weten we dat een belletje vaak erg verhelderend kan zijn bij het bepalen van je wensen en behoeften.  Tussen 9:00-18:00 zitten we telefonisch voor je klaar.

Neem contact op via de chat

Weet je niet precies welk werkstation het beste bij je werkzaamheden past? Begin dan vrijblijvend een chatgesprek met één van onze specialisten. We brengen je wensen en behoeften snel in kaart kunnen en kunnen je een passend aanbod doen.

Wij bouwen o.a. voor:

We hebben voor onder andere onderstaande klanten werkstations geleverd die geoptimaliseerd zijn voor hun gebruik. Hiermee halen zij dus ook de beste prestaties uit hun software.

DIT ZEGGEN KLANTEN

CADCO heeft me werkelijk verbluft met hun uitstekende producten en diensten. Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, voelde ik me verwelkomd door de overvloed aan informatie en het gebruiksvriendelijke ontwerp. Het was duidelijk dat dit bedrijf serieus is over het bieden van hoogwaardige CAD-oplossingen.

Wat me meteen opviel, was het brede assortiment aan CAD-computers dat ze aanbieden, geschikt voor diverse behoeften en budgetten. Toen ik mijn keuze had gemaakt en contact opnam met hun klantenservice, werd ik aangenaam verrast door de vriendelijkheid en deskundigheid van hun medewerkers. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en hielpen me bij het vinden van de perfecte computer voor de behoeften van ons bedrijf.

Maar het hoogtepunt van mijn ervaring was zeker de prestaties van de CAD-computer zelf. Vanaf het moment dat wij deze inzette, merkte ik een aanzienlijke verbetering in snelheid en efficiëntie bij het werken aan onze ontwerpprojecten.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat CADCO een fantastische keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende prestaties in CAD-werk. Hun producten en service hebben mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker weer bij hen terugkomen voor toekomstige aankopen.

H. Veenvliet | 3N30 ARCHITECTEN

Voor mijn simulaties en machine learning werk bij TRICAS, heb ik een krachtige HPC computer nodig.

De machine waarmee ik werkte was vroegtijdig stuk gegaan. Vermoedelijk door het regelmatig te heet worden. Wat me opviel tijdens het samenstellen van een vervangende machine uit een catalogus, was dat de componenten waaruit gekozen kon worden niet afgestemd waren op de maximale performance die de processor zou kunnen leveren. Verder gaf de behuizing van deze machines uit de catalogus mij geen vertrouwen dat de warmte nu wel goed afgevoerd zou worden. Helemaal als je in ogenschouw neemt dat de nieuwere generatie componenten naast een hoge performance ook een hoge warmteproductie hebben.  Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn nieuwe HPC computer custom te laten samenstellen door CADCO. Na een intakegesprek werd mij al meteen duidelijk dat ze precies begrijpen wat je zoekt en wat je werkelijk nodig hebt. De geadviseerde machine bestond uit goed op de maximale performance van de processor afgestemde componenten. De extra verrassing was dat het gebruikte chassis en behuizing ook goed was afgestemd op het gebruik van de nieuwste generatie High Performance Components. Ook na de levering van de computer heb ik kunnen rekenen op een uitstekende en deskundige nazorg.

Paul Voerman | TRICAS

WATERKOELING EN MEER...

MAATWERK PROJECTEN

Heb je hele specifiek wensen? Ook dan helpen we je graag. Zo bouwen wij onder andere complexe watergekoelde render systemen. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om jou wensen te bespreken.