OP MAAT GEMAAKT HIGH PERFORMANCE WORKSTATIONS

Het idee, het succes en waarom we doen wat we doen.

Elke dag streven we er weer naar om zo goed mogelijk presterende werkstations te leveren.

Wij zijn CADCO

CADCO specialiseert zich in het samenstellen van de juiste computer voor een specifieke taak. Wij bouwen geen ‘one size fits all’ computers maar computers die voor specifieke werkzaamheden gemaakt zijn. We zijn er voor elke (technisch) tekenaar, elke architect of bouwkundige die graag een machine wil waar de beste prestaties uit gehaald worden.

Het kiezen van een werkstation dat goed aansluit op je eisen en werkzaamheden is niet eenvoudig. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden en als je er niet heel veel verstand van hebt, zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Daarom proberen wij het zo simpel mogelijk te houden en hebben we per softwareprogramma de juiste werkstations geselecteerd.

Werkzaamheden als 3D-tekenen (modellen) of renderen, vergen verschillende prestaties van verschillende onderdelen. Ook zijn er per softwarepakket weer andere eisen die er aan je computer gesteld worden. Wij weten welke processor het beste werkt bij het door jou gebruikte programma en we weten ook of je die dure RTX-A (voorheen Quadro geheten) grafische kaart wel echt nodig hebt.

Per tekenprogramma worden er verschillende eisen aan de hoeveelheid werkgeheugen, het aantal cores van de processor en de rekenkracht van de grafische kaart gesteld. De Viewport is de grafische weergave van wat je tekent. Dit wil je zo vloeiend mogelijk (frames per seconde) weergeven. Ook als je inzoomt, het model draait of een effect selecteert. Per programma verschillen de prestatie-eisen namelijk nogal. Zo presteert het ene programma erg goed met de RTX-A kaarten van NVIDIA terwijl je bij het andere programma betere (of vergelijkbare) prestaties haalt met een ‘GeForce’ kaart. En welke GeForce kaart moet je dan hebben? Wij weten gelukkig het antwoord op deze én al je andere vragen.

381
GEBOUWDE WERKSTATIONS
276
TEVREDEN KLANTEN
28
ONDERSTEUNDE CAD SOFTWARE PAKKETTEN
6
ACTIEF IN LANDEN

Missie

Onze missie is simpel. We willen krachtige werkstations leveren die uitstekend presteren, goed koelen en zo stil mogelijk zijn. Dit doen we door een combinatie van gedegen onderzoek en benchmarking, het gebruik van hoge kwaliteit onderdelen en finetunen van elk systeem voordat we ze verzenden. Zo stellen we precies dát werkstation samen dat het beste presteert voor waar u als klant hem voor nodig heeft.

WIJ LEVEREN O.A. AAN:

Service, service, service

WINDOWS 10/11 PRO

Voor geïnstalleerd en geüpdatet.

FINETUNING

Tweaken en instellen van je werkstation.

SOFTWARE-INSTALLATIE

Installatie van je favoriete CAD software.

TESTING

Uitvoerige warmte- en prestatietests.

WIL JIJ OOK EEN CAD COMPUTER?

Neem contact op

Wil je ook graag weten wat CADCO voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of chat voor een advies op maat.

CADCO

BEZOEK & AFHAALADRES

1e Energieweg 14
9301 LK Roden
Nederland

* Bezoek en afhalen alleen mogelijk op afspraak

Telefoon: +31 50 20 464 82
E-mail: info@cad-computers.nl