GEOPTIMALISEERDE HARDWARE

WERKSTATIONS VOOR AUTODESK REVIT

Als je op zoek bent naar een krachtige computer voor Autodesk Revit dan ben je bij ons aan het juist adres. Wij bouwen op maat gemaakte werkstations met hoogwaardige onderdelen. Op basis van research en tests stellen we onze systemen samen zodat we de beste prestaties uit onze werkstations halen. Al onze werkstations worden geoptimaliseerd door onze experts en uitvoerig getest. Zo weten we zeker dat we uitstekend presterende systemen leveren.

De juiste hardware

Door uitgebreid te testen en onze ervaring weten we bij CADCO erg goed welke hardware het beste werkt in Revit. Zo weten we dat de processor het meest belangrijke onderdeel van het werkstation is. Dit is de centrale hub waar alles gebeurt. Bij nagenoeg elke taak die je uitvoert wordt de processor aangesproken. Revit is primair een single threaded programma. Wat inhoudt dat er slechts een enkele core gebruikt wordt voor het overgrote deel van de taken. Wanneer je tekeningen wat complexer worden neemt Revit wat meer resources en is het belangrijk dat alle hardware goed op elkaar aansluit.

PROCESSOR

Voor SketchUp raden we een processor met een hoge kloksnelheid aan. Het aantal cores is minder van belang. De Intel Core i7-14700K is wat ons betreft de perfecte processor voor Revit en veel andere CAD en BIM software.

GRAFISCHE KAART

Revit vraagt wat meer resources dan het gemiddelde CAD-programma, daarom raden we een Enterprise-lijn NVIDIA RTX A4000 (16GB) grafische kaart aan. Deze is gecertificeerd door Autodesk. Voor gebruikers van Revit i.c.m. Enscape of Lumion is de RTX 4070 Super (12GB) of hoger de beste keus.

WERKGEHEUGEN

Revit kan redelijk wat geheugen in beslag nemen. Daarom raden we gebruikers  van Revit aan om een werkstation met 64GB DDR5 werkgeheugen te kiezen. Voor de echt extreem grote tekeningen kan meer (128GB) overwogen worden, maar dit zal voor de meeste gebruikers niet nodig zijn.

Omdat we al onze systemen zelf samenstellen kunnen we veel sneller schakelen en ons aanbod updaten. Hierdoor lopen wij vaak 1 a 2 generaties voor op systemen van bijvoorbeeld HP en Dell.

Onze aanbeveling voor Revit

Onze experts hebben verschillende configuraties getest en zijn voor gebruikers van SketchUp tot onderstaande advies gekomen. De werkstations zijn naar wens te upgraden, mocht je toch meer werkgeheugen of meer opslag wensen.
Krachtig werkstation voor CAD, CAM & BIM

Werkstation voor Revit

Wij adviseren gebruikers die vooral modelleren in Revit de iDraw Pro+ of de Pro+ Mini. Onze adviesconfiguratie werkstation is voorzien van een krachtige Intel Core i9 en een NVIDIA RTX A4000 (16GB) grafische kaart.

Intel Core i9-14900K
64GB DDR5
RTX A4000 (16GB)
€2.999 excl. BTW
(in deze configuratie)

 

Krachtig werkstation voor CAD, CAM & BIM

Werkstation voor Revit & Visualisatie

Wanneer je naast Revit ook gebruik maakt van een render & visualisatie applicaties als Lumion, Twinmotion of Enscape dan heb je naast een snelle processor ook een krachtige grafische kaart nodig. We adviseren de iDraw ProForce met RTX 4070 Super of hoger.

Intel Core i7-14700K
64GB DDR5
RTX 4070 Super (12GB)
€2.749 excl. BTW
(in deze configuratie)

 

Bekijk alle werkstations

Hierboven zag je onze geadviseerde werkstations. Wil je graag het complete aanbod Autodesk Revit werkstations zien?

 

Persoonlijk advies

Bel ons voor advies op maat

Heb je liever persoonlijk contact om je wensen door te spreken? Bel dan met één van onze specialisten. Uit ervaring weten we dat een belletje vaak erg verhelderend kan zijn bij het bepalen van je wensen en behoeften.  Tussen 9:00-18:00 zitten we telefonisch voor je klaar.

Neem contact op via de chat

Weet je niet precies welk werkstation het beste bij je werkzaamheden past? Begin dan vrijblijvend een chatgesprek met één van onze specialisten. We brengen je wensen en behoeften snel in kaart kunnen en kunnen je een passend aanbod doen.

Wij bouwen o.a. voor:

We hebben voor onder andere onderstaande klanten werkstations geleverd die geoptimaliseerd zijn voor hun gebruik. Hiermee halen zij dus ook de beste prestaties uit hun software.

Vragen staat vrij

Wil je graag meer informatie over welk werkstation voor jou geschikt is? Of gebruik je geen SketchUp, maar een ander CAD of BIM programma? Neem vrijblijvend contact op voor hardware advies.