Deze CADCO werkstations zijn samengesteld voor het werk met visualisatiesoftware & real-time engines zoals Twinmotion, Enscape, Lumion, Unreal Engine & Unity. Ze beschikken allemaal over een krachtige RTX 4000 serie grafische kaart en voldoen aan de aanbevolen systeemeisen.

iVisualize

De iVisualize Serie is primair samengesteld voor gebruikers van Enscape en de minder veel eisende gebruikers van Twinmotion en Lumion. Omdat Enscape vooral een "single core" programma is adviseren we de Intel Core i7-14700K. Ook gebruikt het relatief weinig geheugen, 32GB RAM is meestal genoeg.

iVisualize+

Het iVisualize+ werkstation is gericht op gebruikers van Lumion, Twinmotion en Unreal Engine. Deze programma's vragen wat meer middelen en zijn daarom voorzien van 64-128GB DDR5 geheugen en een grafische kaart meer VRAM, de RTX 4080 (16GB) of RTX 4090 (24GB).

iVisualize UE

Ons iVisualize UE model is samengesteld voor veeleisende gebruikers van met name Unreal Engine. Een processor met veel cores is bijvoorbeeld bij het compilen een noodzaak. Daar komt de AMD Threadripper Series goed van pas. Onze advies configuratie is voorzien van een TR 7970X met 32 cores.

Toont alle 3 resultaten

iVisualize

 2.599 (excl. BTW)

De iVisualize is uitermate geschikt voor gebruikers van o.a. Enscape. Het werkstation kan worden voorzien van een Intel Core i7 of i9 processor,  32-128GB DDR5 geheugen en GeForce RTX grafische kaart.

• Slechts 36cm hoog         • Optionele bureau beugel         • Gratis verzending

iVisualize+

 3.299 (excl. BTW)

De iVisualize+ is een krachtig werkstation en primair samengesteld voor gebruikers van o.a. Lumion en Twinmotion. Het werkstation kan worden voorzien van een Intel Core i9-14900K, 64-128GB DDR5 geheugen en GeForce RTX grafische kaart.

• Slechts 36cm hoog          • Optionele bureau beugel          • Gratis verzending

iVisualize UE

 6.149 (excl. BTW)

De iVisualize UE is samengesteld voor gebruikers die Unreal Engine zwaar belasten en veel compilen. De tot 64 cores van de machtige AMD Threadripper Serie komt hier uitstekend tot zijn recht. Onze adviesconfiguratie is voorzien van AMD Threadripper 7970X,  128GB DDR5 geheugen en GeForce RTX kaart .

• Superieure airflow     • Veel rekenkracht     • Voor complexe simulaties