DOWNLOADEN MAAR!

Software & drivers

Check hier of jou favorieten CAD, CAM of BIM programma ondersteuning biedt aan Windows 11. Wanneer je programma niet 100% ondersteund wordt raden we je aan om bij het selecteren van je systeem voor Windows 10 te kiezen. Staat jou programma er niet bij en je wil het wel graag weten? Stel dan je vraag in de chat!

iDraw Series

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver Windows 10: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • Netwerk (LAN) driver Windows 11: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • Audio driver: Realtek HD Universal Driver
  • SATA AHCI/RAID: Intel Rapid Storage Technology Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WiFi driver: Intel WIFI Driver (optineel)
  • Bluetooth driver (optineel)
  • SATA driver: Intel Rapid Storage Technology Driver
  • Audio driver: Realtek HD Universal Driver
  • Overige: Intel Management Engine Driver
  • Overige: Intel Serial IO Drivers

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
GeForce GTX 1650, GTX1660, GTX 1660 Super

• Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
Quadro P2200, RTX A2000, RTXA4000, RTX A4000, RTX A5000.

• Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Driver R515 U3

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WiFi driver: Intel Wireless LAN Driver
  • Bluetooth: Intel Bluetooth Driver
  • SATA driver: Intel Rapid Storage Technology
  • Audio driver: Realtek HD Universal Driver

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
GTX 1650/GTX 1660/ GTX 1660 Super

• Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
Quadro P2200, RTX A2000, RTXA4000, RTX A4000, RTX A5000.

• Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Driver R515 U3

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Chipset drivers: Intel Serial I/O driver
  • Chipset drivers: Intel Management Engine Firmware
  • Chipset drivers: Intel INF installation
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WiFi driver: Intel Wireless LAN Driver
  • Bluetooth: Intel Bluetooth Driver
  • SATA driver: Intel Rapid Storage Technology
  • VGA driver: Intel Graphics Driver (voor onboard GPU)
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver (DCH)

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
GTX 1650/GTX 1660/ GTX 1660 Super

• Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
RTX A2000, RTX A4000, RTX A5000.

• Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Driver R535 U5

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Chipset drivers: Intel Serial I/O driver
  • Chipset drivers: Intel Management Engine Firmware
  • Chipset drivers: Intel INF installation
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WiFi driver: Intel Wireless LAN Driver
  • Bluetooth: Intel Bluetooth Driver
  • SATA driver: Intel Rapid Storage Technology
  • VGA driver: Intel Graphics Driver (voor onboard GPU)
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver (DCH)

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
GTX 1650/GTX 1660/ GTX 1660 Super

• Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
RTX A2000, RTX A4000, RTX A5000.

• Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Driver R535 U5

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek LAN Driver
  • SATA drivers: AMD RAID Utility
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek LAN Driver
  • SATA drivers: AMD RAID Utility
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
GeForce GTX 1650, GTX1660, GTX 1660 Super

• Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
Quadro P2200, RTX A2000, RTXA4000, RTX A4000, RTX A5000.

• Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Driver R515 U3

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver Windows 10: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • Netwerk (LAN) driver Windows 11: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WIFI driver Windows 10: Intel WIFI Driver
  • WIFI driver Windows 11: Intel WIFI Driver
  • Bluetooth driver Windows 10: Intel Bluetooth Driver
  • Bluetooth driver Windows 11: Intel Bluetooth Driver
  • SATA driver: AM4 RAID Driver
  • Audio driver: Realtek HD Universal Driver

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
GeForce GTX 1650, GTX1660, GTX 1660 Super

• Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
Quadro P2200, RTX A2000, RTXA4000, RTX A4000, RTX A5000.

• Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Driver R515 U3
  • Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Driver R535 U5

iAnimate Series

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver Windows 10: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • Netwerk (LAN) driver Windows 11: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • Audio driver: Realtek HD Universal Driver
  • SATA AHCI/RAID: Intel Rapid Storage Technology Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver Windows 10: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • Netwerk (LAN) driver Windows 11: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WiFi driver: Intel WIFI Driver
  • Bluetooth driver
  • Audio driver: Realtek HD Universal Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek Ethernet Drivers
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • SATA driver: AMD Raid Utility
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

iRC Series (CPU rendering)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Intel Network Drivers
  • 10G Netwerk (LAN) driver: 10G Super LAN Drivers
  • SATA drivers: AMD RAID Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
GeForce GTX 1650, GTX1660, GTX 1660 Super

• Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
Quadro P2200, RTX A2000, RTXA4000, RTX A4000, RTX A5000.

• Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Driver R515 U3

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • Audio driver: Realtek HD Universal Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

iRG Series (Grafische kaart rendering)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

Download de onderstaande drivers wanneer u over een CREATOR versie beschikt:

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Intel I225 LAN Driver
  • Thunderbolt driver: Intel Thunderbolt Driver
  • WIFI driver: Intel WiFi driver (optioneel)
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth driver (optioneel)
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Download de onderstaande drivers wanneer u over een STRIX versie beschikt:

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Intel I211 LAN Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Intel I225 LAN Driver
  • WIFI driver: Intel WiFi driver (optioneel)
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Intel I225 LAN Driver
  • Thunderbolt driver: Intel Thunderbolt Driver
  • WIFI driver: Intel WiFi driver (optioneel)
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth driver (optioneel)
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Release 470

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WiFi driver: Intel WIFI Driver
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • SATA driver: AM4 Raid Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Intel Networks Drivers
  • WIFI driver: Intel WiFi Driver
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • SATA driver: Intel Rapid Storage Technology Driver
  • Overige: Intel Management Engine Driver
  • Overige: Intel Serial IO Drivers
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Intel Networks Drivers
  • WIFI driver: Intel WiFi Driver
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • SATA driver: Intel Rapid Storage Technology Driver
  • Overige: Intel Management Engine Driver
  • Overige: Intel Serial IO Drivers
  • Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Release 470

iRT Series (Realtime rendering)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Overige: Intel Management Engine Driver
  • Overige: Intel Serial IO Drivers
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WIFI driver: Intel WiFi Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth Driver
  • Overige: Intel Management Engine Driver
  • Overige: Intel Serial IO Drivers
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WIFI driver: Intel WiFi Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth Driver
  • Overige: Intel Management Engine Driver
  • Overige: Intel Serial IO Drivers
  • Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Release 470

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WiFI driver: Intel WIFI Driver (optioneel)
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver (voor UNIFY MB)
  • SATA driver: AM4 Raid Driver

Grafische kaart drivers voor systemen met een:
GeForce RTX 3060, RTX 3070, RTX 3080 of RTX 3090

• Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WiFI driver: Intel WIFI Driver (optioneel)
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver (voor UNIFY MB)
  • SATA driver: AM4 Raid Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA RTX / QUADRO DESKTOP Release 470

Allround (ALR) Series

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

Download de onderstaande drivers wanneer u over een AORUS versie beschikt:

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek Ethernet Drivers
  • WIFI driver: Realtek WiFi Driver (optioneel)
  • Bluetooth driver: Realtek BT Driver (optioneel)
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • SATA driver: AMD Raid Utility
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Download de onderstaande drivers wanneer u over een overige versie beschikt:

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • WiFI driver: Intel WIFI Driver (optioneel)
  • Bluetooth driver: Intel Bluetooth Driver (optioneel)
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • SATA driver: AM4 RAID Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Intel LAN Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • SATA driver: AMD Raid Utility
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• AMD Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Intel Network Drivers
  • 10G Netwerk (LAN) driver: 10G Super LAN Drivers
  • SATA drivers: AMD RAID Driver
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel INF installation
  • Intel Serial I/O driver
  • Netwerk (LAN) driver: Intel i225 LAN driver
  • SATA driver: Intel Rapid Storage Technology
  • Audio driver: Realtek HD Audio Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)

Wanneer u een probleem heeft met een driver kunt u deze hieronder opnieuw downloaden. Windows zal tegenwoordig de meeste drivers automatisch downloaden en installeren, maar je kan er altijd voor opteren om deze handmatig te downloaden.

• Intel Chipset Driver
  • Netwerk (LAN) driver: Realtek PCI-E Ethernet Drivers
  • Audio driver: Realtek HD Universal Driver
  • SATA driver: Intel Rapid Storage Technology Driver
  • Overige: Intel Serial IO Drivers
  • Overige: Intel Management Engine Driver
  • Grafische kaart driver: NVIDIA Studio Driver (516.94)